Afleveringen

De bekendmaking van de kandidaten van Wie is de Mol 2019 komt steeds dichterbij! Ontcijfer jij nu al de eerste hints?!

Op de officiële Facebookpagina van Wie is de Mol zijn afgelopen dagen verschillende video's verschenen met nu al een aantal hints. Verwijzen deze naar de kandidaten van Wie is de Mol 2019, of zijn dit nu al aanwijzingen richting de mol??

13 november worden de kandidaten van Wie is de Mol 2019 bekend gemaakt. Wij houden jullie op de hoogte!!


Aflevering 6 (2017)

Wat een spannende aflevering van Wie is de Mol 2017 was dit! Heb je deze aflevering nou gemist dan kan je hem via onderstaande link terugkijken. De titel van de aflevering is "Wijzer worden". Maar worden de kandidaten deze aflevering veel wijzer...? Kijk het nu terug!

Aflevering 6 (2017)


Thomas Cammaert is de Mol

We zijn al aardig ver gevorderd in het seizoen van Wie is de Mol 2017. Met de vele spannende opdrachten is er veel geld in de pot gekomen. Maar ondertussen is er ook al weer heel wat geld uit de pot zijn gehaald. Hieronder volgen een aantal aanwijzingen waarom Thomas Cammaert de mol is van Wie is de Mol 2017.

Aflevering 1 & 2

Zowel in aflevering 1 als aflevering 2 zijn er 2 gelijke dieren in beeld geweest. In aflevering 1 waren dat 2 eenden, en in aflevering 2 waren dat 2 zeehonden. Het sterrenbeeld van Thomas is dan geen tweelingen maar de betekenis van zijn naam is wel tweeling. Ook in de 2e aflevering maakte Thomas zich verdacht door: "holy MOLy" te zeggen tijdens de kermis opdracht.

Aflevering 3

In aflevering 3 slapen Thomas en Diederik beiden op kamer 445. Dit is een kamernummer met dubbele getallen erin. Dit kwam al eerder voor in eerdere afleveringen. Zou dit dan ook een aanwijzing zijn richting Thomas.
Verder wordt er geld verduisterd tijdens de strandopdracht. Het is net te zien dat Thomas geld wegstopt in zijn zak. Daarnaast vraagt hij ook of hij gezien kan worden. Een super goeie molactie natuurlijk maar wij hebben het gezien.

Aflevering 4

In aflevering 4 was Thomas degene die als laatst de lasso-opdracht uitvoerde. Hierdoor zat hij in de positie om het te verdubbelen. Als mol zijnde wil jij natuurlijk in de positie zitten in plaats van een andere kandidaat.
Ook tijdens de hooibalen opdracht maakt Thomas zich verdacht door direct te zeggen dat hij in het midden wil. Een mol heeft natuurlijk alle kennis van de opdrachten en weet dus waar hij moet zijn om te mollen.

Aflevering 5

In aflevering 5 zorgt Thomas er alweer voor dat hij in de juiste positie zit om het spel te beïnvloeden. Hij zorgt ervoor dat hij de enveloppen mag uitdelen. Hierdoor bepaalt hij ook welke enveloppe hij krijgt.
Tijdens opdracht met posters kwamen er verdacht veel stieren in beeld. Het sterrenbeeld van Thomas is ook een stier.

Het zijn een hele hoop aanwijzingen dat Thomas de mol van Wie is de Mol 2017 is. Maar zoals altijd, niets is wat het lijkt...


Aflevering 2 (2017)

De 2e aflevering van Wie is de Mol 2017. Een spannende aflevering waarin kandidaten worden ontvoerd. Daarnaast vinden de kandidaten of toch de mol een berg zand. Een hele vette opdracht op een kermis. Uiteindelijk volgt zelfs een rechtszaak....

Aflevering 2 (2017)


Aflevering 1 (2017)

Een nieuw seizoen van Wie is de Mol 2017 breekt aan. Na lang gewacht te hebben kunnen weer heerlijk genieten van spannende televisie. In deze aflevering maak je kennis met alle kandidaten. Verder is ook de opzet positief veranderd. Daardoor lopen de opdrachten soepeler in elkaar over!

Aflevering 1 (2017)


Wie is de mol Vlaanderen

Voor alle molloten die niet zonder wie is de mol kunnen is er voor hen Wie is de Mol Vlaanderen. Sinds 13 jaar wordt dit weer uitgezonden op de Belgische televisie. Het middel om de tijd te overbruggen tussen Wie is de Mol 2016 en Wie is de Mol 2017.

Nu het Wie is de Mol seizoen 2016 is afgelopen is het natuurlijk wel een domper geweest afgelopen zaterdag. Er was geen Wie is de Mol op tv. Over een jaar begint pas het volgende seizoen Wie is de Mol 2017. Gelukkig wordt op dit moment in België het vierde seizoen van Wie is de Mol Vlaanderen uitgezonden!

Ontstaan

Na 13 jaar is het voor de inwoners van Vlaanderen weer zover. Het Wie is de Mol programma voor hun werd al 13 jaar niet meer uitgezonden. In 1999, 2000 en voor het laatst in 2003 werd Wie is de Mol in Vlaanderen uitgezonden. De eerste 3 seizoenen werden uitgezonden door het toenmalige TV1. Dit programma werd toen gepresenteerd door Michiel Devlieger. De producent Worstijnvis was toen van plan om netzoals hun andere televisieprogrammas maximaal 2 seizoenen uit te zenden. Alleen bleek Wie is de Mol Vlaanderen zo'n succes dat er voor deze keer er toch een derde seizoen werd geproduceerd. Daarna zou er geen Wie is de Mol meer in Vlaanderen uitgezonden worden.

Groen licht

Echter lag in 2013 het programma weer op tafel bij Vier een andere omroep. Helaas kwam in 2014 het bericht van Devlieger dat de kans op een vierde seizoen er klein was. Maar op 22 juni 2015 werd alsnog bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen gemaakt ging worden! De opnames zouden al in november 2015 starten. Verder was alleen nog toestemming nodig van de oorspronkelijke makers, maar die gaven groen licht rond december 2015!

Uitzendingen

Dus sinds 1 februari 2016 wordt er in België na 13 jaar weer een Wie is de Mol seizoen uitgezonden! De presentator van dit seizoen is Gilles De Coster, winnaar van de slimste mens in 2013. Voor de echte molloten die niet zonder Wie is de Mol kunnen, is er nu dus Wie is de Mol Vlaanderen. Alle gemiste afleveringen kunnen worden teruggekeken op Vier.be. Het seizoen is nog in volle gang dus er zijn geen grote spoilers. Dit seizoen speelt zich af in Argentinië.
Wie is de Mol Vlaanderen is dus een ideale brug naar het volgende Wie is de Mol seizoen van 2017!


Aflevering 9 (2016)

Tijdens de laatste aflevering voor de finale uitzending krijgen de kandidaten nog de mogelijkheid om geld te verdienen voor de pot.  Ze nemen afscheid van de Dominicaanse Republiek door alle culturele fenomenen te fotograferen. Verder mogen de deelnemers genieten van een ontzettend mooi resort. Alleen mogen de gasten hen niet zien. Ook wordt de laatste test gemaakt van Wie Is De Mol 2017...

Aflevering 9 (2016)


Aflevering 8 (2016)

Tijdens deze aflevering krijgen de kandidaten een lastige puzzel. Verder mogen er 3 van de 4 overgebleven deelnemers live op de Dominicaanse Republiek presenteren. Ook was er een spannende opdracht waar het een race tegen de klok was.

Aflevering 8 (2016)


Aflevering 7 (2016)

Tijdens deze aflevering krijgen de kandidaten de kans om vanuit een control-room precies te zien wat de andere kandidaten doen. Verder wordt duidelijk wie het beste is in 4 op een rij spelen. Tijdens dat zeer tactische spel wordt er door 1 iemand een flinke buit gepakt. Als laatste opdracht krijgen ze een eigen restaurant dat ze voor enkele uren mogen runnen.

Aflevering 7 (2016)