Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2019

De bekendmaking van de kandidaten van Wie is de Mol 2019 komt eraan!

Nu november voor de deur staat is het bijna zo ver! De bekendmaking van de kandidaten van Wie is de Mol 2019 komt eraan. Althans, dat is wat we hier verwachten op basis van de bekendmakingen van de kandidaten van de seizoenen 2018 en 2017. Als we even terug in de tijd kijken zien we het volgende.

Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2018

Vorig jaar werden de kandidaten van Wie is de Mol 2018 bekend gemaakt via een promotie filmpje op NPO1. In dit filmpje werden alle kandidaten voorgesteld. Ook werd hun gevraagd wat hun strategie zou zijn voor het seizoen 2018. Dit gebeurde allemaal op 11 november 2017.

Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2017

Art Rooijakkers presenteerde via een online livestream de kandidaten. De locatie van dat seizoen was Amerika. Dit bekendmaking van de kandiaten gebeurde ‘toevallig’ op de dag dat de Amerikaanse presidentverkiezingen waren. Dat was namelijk 8 november 2016.

Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2019

Wat kunnen we hier nou uit opmaken? Als we ervan uitgaan dat ze dit jaar de kandidaten gaan bekendmaken voordat het seizoen begint en het seizoen van Wie is de Mol 2019 gaat in januari van start. Dan is het dus binnenkort tijd om de kandidaten van Wie is de Mol 2019 bekend te maken. Op wat voor een manier dat dit jaar gaat gebeuren kunnen wij natuurlijk niet voorspellen. Maar met de data van afgelopen 2 jaar kunnen we met een kleine zekerheid zeggen dat het waarschijnlijk binnen nu en twee weken gaat gebeuren.

Zodra wij meer weten over de bekendmaking van de kandidaten houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. Wil je als eerst op de hoogte zijn van het laatste Wie is de Mol nieuws. Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

UPDATE: Na een post op Instagram verwachten we dat de bekendmaking op 13 november zal plaatsvinden

Verwachte bekendmaking 13 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *