BINNENKORT: Wie is de Mol NIEUWS

Binnenkort Wie is de Mol nieuws! Vanaf vandaag is er namelijk een nieuwe teller op de officiële site van Wie is de Mol te zien. Dit houdt vast in dat er binnenkort wat gaat gebeuren. Mis het niet!

Groot Nieuws! Zoals sommige van jullie kunnen wij ook niet wachten op het komende seizoen van Wie is de Mol. Al bijna een jaar zijn we erop aan het wachten en het komt steeds dichterbij. Er is nog helemaal niets bekend over komend seizoen en dat maakt het juist zo geheimzinnig wat die timer op de website van Wie is de Mol doet. Wij hebben wel een aantal ideeën en die zullen we met jullie gaan delen.

Kandidaten

Zal binnenkort hét moment zijn om de kandidaten van Wie is de Mol 2017 bekend te gaan maken…? Wij vragen het ons af en zijn op onderzoek uitgegaan. Vorig jaar werden de kandidaten van Wie is de Mol 2016 op 12 november op de Dam in Amsterdam bekend gemaakt. Over 3 dagen is het 7 november en dat komt er wel redelijk bij in de buurt. Het zal wel echt vet zijn als de kandidaten eindelijk bekend gemaakt worden. Wij wachten in spanning af.

Locatie

Of zal binnenkort de locatie bekend gemaakt worden van Wie is de Mol 2017? Vorig jaar werd ook door Art verteld dat de locatie van Wie is de Mol 2016 de Dominicaanse Republiek was. Dit gebeurde tijdens de executie op de Dam in Amsterdam. Waarschijnlijk gaat dat dit jaar niet gebeuren. Wie is de Mol is namelijk een erg vernieuwend programma omtrent de bekendmaking. Dit jaar ‘verspreekt’ Art zich vast niet en blijft de locatie tot het laatste moment spannend.

Conclusie

Al met al lijkt het erop dat de kandidaten van komend seizoen bekend gemaakt gaan worden. Op welke manier dat gaat gebeuren is voor ons ook nog een verassing. Wij kunnen niet wachten tot komende dinsdag!!

Als jullie nog ideeën hebben laat dat dan vooral hieronder weten en deel dit met al jullie Wie is de Mol vrienden!

http://wieisdemol.avrotros.nl/home/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *