De Kandidaten: Imanuelle Grives

Imanuelle Grives

De volgende kandidaat die meedoet aan Wie is de Mol is Imanuelle Grives. Imanuelle Grives is een Nederlandse actrice met een Surinaamse achtergrond.

Imanuelle Grives

Imanuelle Jacqueline Ruth Grives is eigenlijk haar hele naam. Maar om het makkelijk te houden laten we het hier bij Imanuelle Grives. Zij is net zoals de meesten vroeger naar een middelbare school geweest. Nadat ze die heeft afgerond is ze gestart met de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Maar ze merkte tijdens haar opleiding dat dit niet iets voor haar was. Ze wou meer gaan doen met acteren. Dat heeft ze inderdaad doorgezet. Imanuelle is namelijk gaan werken als traings-actrice bij een aantal bureaus.

Carrière

Imanuelle is tijdens het studiejaar 2005/2006 tijdelijk gestopt met haar opleiding. Dat jaar is ze namelijk in dienst gegaan bij de theatergroep “Young Stage”. Daar heeft ze inderdaad een jaar lang gewerkt. Ze heeft tijdens dat jaar veel talenten van haarzelf ontwikkeld, waaronder presenteren en workshops geven.
Dat beviel haar allemaal zeer goed en daar ging ze mee door. Imanuelle heeft bij verschillende groepen gespeeld waaronder theatergroep “Siberia” & “ALBA Theaterhuis”.

Buiten het theater om heeft Imanuelle nog een ander cultureel talent. Ze heeft namelijk in heel wat verschillende films gespeeld. Ze speelde onder meer in de film “Carmen van het Noorden”. In deze film speelde ze een extravagante crackhoer.
Verder is zij ook in verschillende televisieseries te zien. In 2011 heeft ze gespeeld in de VPRO serie “Dr. Cheezy”. Ook speelde ze mee in “Mixed Up”, en “Mijn avonturen door V. Swchwrm”.
Een van haar top rollen was natuurlijk in de film “Alleen maar nette mensen”. In die film speelde ze Rowanda. De vrouw op wie de hoofdpersoon verliefd wordt.

Fun Facts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *