De Kandidaten: Thomas Cammaert

Thomas Cammaert

Thomas Cammaert een Vlaamse acteur doet dit jaar ook mee aan Wie is de Mol. Hij is afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool wat betekent dat hij misschien wel heel goed de mol kan spelen!

Thomas Cammaert

Thomas Cammaert geboren in Antwerpen is een echte Belg. Tegenwoordig woont hij in Ekeren, provincie Antwerpen. Hij is in 2006 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Dit beviel hem waarschijnlijk zo goed dat hij ermee doorgegaan is. Hij heeft in veel theatervoorstelling gespeeld en in 2000 maakte hij zijn tv debuut! Daarnaast speel hij ook in veel verschillende musicals.

Carrière

Thomas begon zijn carrière met verschillende toneelopvoeringen. Hij speelde zowel in “In ademnood richting de dood”(2005), “Don Carlos”(2005), “De vrouw van vroeger”(2005), “De familie Avenier (deel 1,2,3,4)”(2007/2008).  Daarnaast heeft hij ook meegespeeld tijdens de Utrechse Spelen in het theaterstuk “De ingebeelde ziekte”.

Zijn carrière ging verder op het grote scherm. Thomas Cammaert speelde in de volgende films: Vermist, Tiramisu en Aspe. Nu hij zowel het in het theater als op grote beeldschermen te zien was. Werd het natuurlijk tijd voor de volgende stap. Voor veel acteurs is meespelen in een bekende musical natuurlijk wat je wilt bereiken. Dat is Thomas ook gelukt!

Hij ging verder met het spelen van verschillende rollen in verschillende musicals! Thomas begon in 2011 met een rol in de musical Ramses. In de jaren 2012/2013 heeft hij meegespeeld in HEMA de musical.
Verder heeft Thomas ook nog in een van de meest verlengde musicals gespeeld. Namelijk Soldaat van Oranje. Daar heeft hij al in gespeeld. Binnenkort vanaf februari is hij weer in die musical te zien.

Wil jij jouw mol wel eens in real live zien? Reserveer dan nu jou kaartje voor de musical Soldaat van Oranje! Wie weet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *