Deelnemers bekendmaking Wie is de Mol 2017

Deelnemers

Komende dinsdag is het dan zover. De deelnemers van Wie is de Mol 2017 zullen naar alle waarschijnlijkheid bekend gemaakt worden!

Mist

Op het moment van schrijven staat er nog 1 dag en iets meer dan 16 uur op de teller. Het wordt heel spannend. De AVRO heeft al een tipje van de sluier opgelicht. Dit hebben ze gedaan door op de header van de Wie is de Mol site een flikkering aan te brengen (http://wieisdemol.avrotros.nl/home/).
Waarschijnlijk zullen de deelnemers steeds beter in beeld komen. Op dit moment is het nog erg onduidelijk wie het zijn. Maar we zullen er snel genoeg achter komen.

Potentiële deelnemers

In juni hebben we het al gehad over eventuele potentiële kandidaten. De kandidaten waren natuurlijk op dat moment allang bekend. Aangezien de opnames best wel op tijd beginnen. Op dat moment hadden we onder andere de volgende deelnemers op onze potentiële deelnemers lijst staan:

  • Stijn van Vliet
  • Diederik Jekel

Wij hopen natuurlijk dat wij met deze voorspelling goed zitten! Komende dinsdagochtend zullen wij het weten.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen er dit jaar ook weer 9 deelnemers en 1 mol gaan meespelen in deze spannende strijd. Zodra de deelnemers bekend gemaakt zijn, zullen wij jullie natuurlijk ook zo snel mogelijk op de hoogte brengen hiervan.

Wilt u echt niets missen dan is er ook de mogelijkheid om ons te volgen op Facebook & Twitter.
Verder is er ook de optie om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u in de mailbox als eerste de nieuwste artikelen.

Komend seizoen

Komend seizoen zullen wij u natuurlijk van aflevering tot aflevering op de hoogte houden omtrent Wie is de Mol 2017. Als u nou goede ideeën heeft die geplaatst moeten worden op de website laat dat dan vooral weten. Dat kan hieronder in een bericht.
Er is ook de optie om ons te mailen. Dat kan naar:
info@wieisdemol-2019.nl

Eén gedachte over “Deelnemers bekendmaking Wie is de Mol 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *