Deelnemers Wie is de Mol 2017

Deelnemers 2017

Eindelijk is het dan zover de deelnemers van het seizoen Wie is de Mol 2017 zijn bekend. Waaronder onze voorspelde Diederik Jekel.

Deelnemers

Na een paar dagen gewacht te hebben op de bekendmaking van de deelnemers was het dan vanochtend eindelijk zover. De deelnemers van Wie is de Mol 2017 zijn bekend gemaakt. De namen van de kandidaten zijn: Sanne Wallis de Vries, Jeroen Kijk in de Vegte, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Sigrid ten Napel, Jochem van Gelder, Roos Schlikker, Vincent Vianen, Yvonne Coldeweijer en Diederik Jekel.

En inderdaad staat daar Diederik Jekel ook benoemd. Één van de deelnemers die wij een hele tijd geleden al voorspeld hadden. Met Diederik zaten wij inderdaad goed. Alleen met Stijn van Vliet zaten we er toch best wel naast helaas. Volgend jaar gaan we nog beter ons best doen om de deelnemers nog beter te voorspellen!

Kandidaten

Locatie

Behalve de deelnemers is ook de locatie van komend seizoen Wie is de Mol bekend gemaakt. Dit jaar zijn de deelnemers afgereisd naar de Verenigde Staten om daar het legendarische spel te mogen spelen. Met de mooie natuurparken en intense steden zal het echt een topseizoen worden.

Ook de timing van de de bekendmaking was uitermate goed gekozen. Op 8 november zijn natuurlijk ook in de Verenigde Staten de verkiezingen voor een nieuwe president. Deze koppeling is natuurlijk niet voor niets gekozen.

WIDM 2017

Komend seizoen gaan wij jullie natuurlijk wekelijks op de hoogte brengen omtrent de ontwikkelingen van Wie is de Mol 2017. Als er een reden toe is dan zal er vaker een update verschijnen met eventuele complot theorieën en tips en (verborgen)hints.

Zoals sommige van jullie al weten wordt er binnenkort op onze Facebook een molboekje verloot om alles in bij te houden. Deze loting zal plaats vinden zodra wij de 250 likes binnen hebben. Houd dus ook onze Facebookpagina in de gaten

2 gedachten over “Deelnemers Wie is de Mol 2017”

  1. Het gaat overigens uitsluitend over Oregon. Uit hetgeen in het molboekje staat, is immers af te leiden dat ze alleen daar zijn geweest, en niet in een ander deel van de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *