Kandidaten

Komend wie is de mol seizoen zullen er weer waarschijnlijk 10 bekende Nederlanders meedoen. Wij zijn erg benieuwd wie deze Bn’ers zijn. Zodra wij maar iets horen over deelnemers van Wie Is De Mol 2017 laten we het jullie direct weten!

Social Media Analyse Wie is de Mol 2019

Afgelopen jaren was het erg makkelijk om vroegtijdig al te voorspellen via social media wie er afvalt en wie waarschijnlijk de finale gaat halen. Tegenwoordig letten de kandidaten beter op hun social media gebruik.

LET OP: Dit bericht beïnvloed je beeld over komend seizoen

Vorige jaren

Voor het 6e jaar op rij is er door het AD een social media analyse gedaan over de kandidaten van Wie is de Mol (Bedankt Jaap van Zessen!). In de 5 jaar hiervoor waren er altijd deelnemers die vroegtijdig weer online gingen op social media. Hierdoor is het natuurlijk makkelijk af te leiden dat zij niet de mol zijn maar een 'gewone' kandidaat. Het is ook wel lastig voor de kandidaten om niets van zich te laten horen op social media aangezien zij regelmatig dingen op facebook/snapchat/instagram posten.

Einde van het seizoen

Het was erg lastig om erachter te komen wanneer het seizoen van Wie is de Mol 2019 nou werd opgenomen. Ja, het is natuurlijk altijd rond dezelfde tijd maar om een goede analyse te doen is de precieze datum erg belangrijk. De misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft zich versproken; hij zat namelijk met Rik van de Westelaken en de crew in een vliegtuig terug naar Nederland op 9 juni. Hierdoor weten we dus de einddatuim

Begin van het seizoen

Merel Westrik presenteert het RTL-nieuws. De laatste keer dat we haar zagen op TV was op 15 mei. Die aflevering kan natuurlijk niet van te voren zijn opgenomen aangezien het hier over nieuws gaat. Dus hieruit kunnen we opmaken dat het seizoen liep van ongeveer 15 mei tot 9 juni.

Dit houdt in dat als er deelnemers zijn die voor 9 juni actief zijn op social media, dat ze waarschijnlijk vroegtijdig zijn afgevallen en NIET de Mol zijn.

Sinan Can

Sinan Can is typisch een deelnemer die zich niet stil kon houden op social media. In dit twitterbericht reageert hij op Tim Hofman. Als je goed kijkt naar de datum onder het bericht zie je dat dit van 31 mei is. Voordat de het seizoen is afgelopen. Ook heeft Sinan Can kennelijk tijd gehad om zich bezig te houden met het schrijven van een artikel. De NRC publiceert een artikel waarin Sinan wordt geciteerd. Dit was ook voor het einde van het seizoen. Hieruit kunnen we concluderen dat Sinan waarschijnlijk niet de mol is en zeker niet de finale gaat halen.

Nikkie de Jager

Dit is een beetje een sneu verhaal waaraan Nikkie en de producent van Wie is de Mol helemaal niets aan kunnen doen. Het stiefbroertje van Nikkie was namelijk overleden en dit deelde ze via social media. Dit kwam naar buiten via het AD op 25 mei

Evi Hanssen

Evi Hanssen kon zich ook niet stilhouden op social media. Op 7 juni postte ze namelijk dat ze ziek in bed lag. Dit leek alleen niet op een Nederlands bed maar wel erg op een Colombiaans bed. Of ze houdt ons hier voor de gek of ze was echt ziek en is uit het programma gestapt. Dit is natuurlijk een beetje gissen.

Conclusie

Naar alle waarschijnlijkheid zijn Nikkie en Sinan gewoon kandidaten. Over Evi durven we niets te zeggen. Onze hoofdverdachte is nu Evi, maar is ze de Mol of finalist? Ze komt in ieder geval erg ver!

Lees hier de social media analyse van 2018

Bron: https://www.ad.nl/show/de-social-media-analyse-van-wie-is-de-mol-2019~ac68622f/


De bekendmaking van de kandidaten van Wie is de Mol 2019 komt steeds dichterbij! Ontcijfer jij nu al de eerste hints?!

Op de officiële Facebookpagina van Wie is de Mol zijn afgelopen dagen verschillende video's verschenen met nu al een aantal hints. Verwijzen deze naar de kandidaten van Wie is de Mol 2019, of zijn dit nu al aanwijzingen richting de mol??

13 november worden de kandidaten van Wie is de Mol 2019 bekend gemaakt. Wij houden jullie op de hoogte!!


Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2019

De bekendmaking van de kandidaten van Wie is de Mol 2019 komt eraan!

Nu november voor de deur staat is het bijna zo ver! De bekendmaking van de kandidaten van Wie is de Mol 2019 komt eraan. Althans, dat is wat we hier verwachten op basis van de bekendmakingen van de kandidaten van de seizoenen 2018 en 2017. Als we even terug in de tijd kijken zien we het volgende.

Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2018

Vorig jaar werden de kandidaten van Wie is de Mol 2018 bekend gemaakt via een promotie filmpje op NPO1. In dit filmpje werden alle kandidaten voorgesteld. Ook werd hun gevraagd wat hun strategie zou zijn voor het seizoen 2018. Dit gebeurde allemaal op 11 november 2017.

Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2017

Art Rooijakkers presenteerde via een online livestream de kandidaten. De locatie van dat seizoen was Amerika. Dit bekendmaking van de kandiaten gebeurde 'toevallig' op de dag dat de Amerikaanse presidentverkiezingen waren. Dat was namelijk 8 november 2016.

Bekendmaking kandidaten Wie is de Mol 2019

Wat kunnen we hier nou uit opmaken? Als we ervan uitgaan dat ze dit jaar de kandidaten gaan bekendmaken voordat het seizoen begint en het seizoen van Wie is de Mol 2019 gaat in januari van start. Dan is het dus binnenkort tijd om de kandidaten van Wie is de Mol 2019 bekend te maken. Op wat voor een manier dat dit jaar gaat gebeuren kunnen wij natuurlijk niet voorspellen. Maar met de data van afgelopen 2 jaar kunnen we met een kleine zekerheid zeggen dat het waarschijnlijk binnen nu en twee weken gaat gebeuren.

Zodra wij meer weten over de bekendmaking van de kandidaten houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. Wil je als eerst op de hoogte zijn van het laatste Wie is de Mol nieuws. Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

UPDATE: Na een post op Instagram verwachten we dat de bekendmaking op 13 november zal plaatsvinden

Verwachte bekendmaking 13 november


Potentiële kandidaten Wie is de Mol 2019

Nog meer potentiële kandidaten Wie is de Mol 2019. Via social media analyse hebben we nog DRIE potentiële kandidaten gevonden.

Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn is ook nieuwspresentatrice bij Hart van Nederland bij SBS6. Maar ze was ook te horen bij Radio 2. Verdacht is dat ze sinds 15 mei niet meer op de radio te horen was. Dit is natuurlijk precies het moment dat de opnames van Wie is de Mol 2019 bezig waren. Misschien is zij dus wel een van de potentiële kandidaten van WIDM2019.

Carmen Verheul

Carmen Verheul is ook een nieuwspresentatrice. Ze begon al op 13 jarige leeftijd bij een jongerenprogramma bij Radio Weesp. Ze is verder nieuwslezeres geweest bij Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. Sinds 2010 is ze nieuwslezeres bij Radio 2. Na haar vakantie was ze eigenlijk direct weer vertrokken. Haar collega Gerard Ekdom heeft het er ook over gehad tijdens zijn radioshow. Hij verdenkt haar nu al van deelname aan Wie is de Mol 2019

Thomas Erdbrink

Thomas Erdbrink is een Nederlandse journalist. Sinds 2002 werkt hij als correspondent in Teheran (Iran). Hij heeft voor onder andere NOS, Nieuwsuur als NRC Handelsblad gewerkt. In 2016 heeft hij een seizoen zomergasten gepresenteerd. In Mei/Juni is niets van hem vernomen op televisie/radio of social media. Dit is natuurlijk erg verdacht en maakt hem een potentiële kandidaat van Wie is de Mol 2019.

Lees hier welke potentiële kandidaten nog meer kunnen mee doen aan komend seizoen.

Ennn kan je nou niet wachten op het komende seizoen. Koop hier het Wie is de Mol bordspel.


Potentiële kandidaten Wie is de Mol 2019 & Locatie

Welke potentiële kandidaten zullen dit jaar mee doen?? Wij zijn alvast opzoek gegaan. Ook de locatie van Wie is de Mol 2019 is zo goed als bekend!

Potentiële kandidaten

De manier om erachter te komen wie potentiële kandidaten van Wie is de Mol 2019 is om de social media accounts van een aantal bekende Nederlanders in de gaten te houden. De volgend 4 personen vielen ons erg op en zouden misschien wel kandidaat of mol kunnen zijn in het Wie is de Mol seizoen 2019.

Bart Meijer

Bart Meijer is presentator van zowel het klokhuis als de beste vriendenquiz. Hij is geboren in 1982 in Haarlem en van hem is niets te vinden op social media en televisie van 13 mei tot 17 juni.

Lars Gierveld

Lars Gierveld is een van de presentatoren van het programma RAMBAM. Daarvoor heeft hij 8 jaar een media-organisatie gerund. Tussen 13 mei en 5 juni is er een complete mediastilte geweest bij hem.

Rick Paul van Mulligen

Rick Paul is acteur en comedian bij de grote improvisatieshow. Tussen 15 mei en 7 juni had hij opnames in Indonesië. Alleen bleek dat al in april geweest te zijn. Dit maakt hem natuurlijk erg verdacht.

Merel Westrik

Merel Westrik is presentatrice bij RTL nieuws. Bijzonder is dat zij geen social media accounts heeft. Het viel ons wel op dat zij rond mei/juni niet op televisie te zien was.

Locatie

Rik van de Westelaken is dit jaar weer de presentator van Wie is de Mol. In de periode van mei tot juni wordt vaak het seizoen al opgenomen, terwijl het helaas pas aan het begin van 2019 wordt uitgezonden. Voor ons dus nog eventjes wachten. Tijdens de opname periode is Rik van de Westelaken gespot in Colombia. Dit is waarschijnlijk 1 van de locatie(s) waar het seizoen 2019 van Wie is de Mol zich af gaat spelen.

 


Wie is de Mol 2018 Social Media Analyse

Iedere jaar gebeurd het weer; kandidaten van Wie is de Mol laten vroegtijdig van zich horen op social media. Hierdoor is al snel te voorspellen wie wanneer gaat afvallen.

Vorige jaren

Voor het 5e jaar op rij is er door het AD een social media analyse gedaan over de kandidaten van Wie is de Mol. In de 4 jaar hiervoor waren er altijd deelnemers die vroegtijdig weer online gingen op social media. Hierdoor is het natuurlijk makkelijk af te leiden dat zij niet de mol zijn maar een 'gewone' kandidaat. Het is ook wel lastig voor de kandidaten om niets van zich te laten horen op social media aangezien zij regelmatig dingen op facebook/snapchat/instagram posten.

Social media dit jaar

Ook dit jaar is het gebruik van social media door Wie is de Mol kandidaten bijgehouden met een hele handige tool. Hierdoor was het erg makkelijk om bij te houden of alle deelnemers zich stil hielden op de verschillende platforms. Dit jaar is het dan ook eindelijk gelukt. Geen van allen heeft iets van zich laten horen. Er was voor hen allemaal een socialmedia stilte van 3,5 week.

Hints

Met de socialmedia stilte van 3,5 week is het erg lastig te achterhalen wie dan de vroegtijdige deelnemers zijn die afvallen. Maar gelukkig is er nog wel wat uit de posts te halen van de deelnemers. De opnames liepen tot 9 juni dus tot die dag zou niemand iets van zich mogen laten horen. Een erg opmerkelijk bericht kwam van de actrice Loes Haverkort. Zij poste namelijk op instagram op 9 juni dat ze op vakantie was. Dit was natuurlijk niet een camping in Nederland.

@Loeshaverkort

Het is bijna onmogelijk als de opnames van Wie is de Mol 2018 eindigen op 9 juni; dat zij dan direct op vakantie gaat. Dat zou allemaal wel heel erg strak gepland zijn. Dus óf ze is de mol en ze wist dat ze op 9 juni klaar was en direct vanuit de eindlocatie door kon reizen. Of ze was al erg vroeg afgevallen en had daarom tijd om vroegtijdig op vakantie te gaan. En wat doet iedereen tegenwoordig op vakantie; juist ja een foto van het zwembad op instagram posten


Dit zijn zeer waarschijnlijke kandidaten van Wie is de Mol 2018

De kandidaten van Wie is de Mol 2018 worden morgen naar alle waarschijnlijkheid bekend gemaakt. Maar hier volgen al de kandidaten waarvan we met bijna 100% zekerheid kunnen zeggen dat ze meedoen aan Wie is  de Mol 2018

Jan Versteegh

5 maanden geleden vonden de opnames van Wie is de Mol 2018 plaats. Tijdens die opnames was het muisstil op de socialmedia accounts van Jan Versteegh. Dat terwijl hij normaal gesproken veel post. Ook als hij voor z'n werk op vakantie is. Sinds 17 mei was er een koude stilte op al zijn account. Zeer waarschijnlijk omdat Jan bezig was met de opnames van Wie is de Mol 2018!

Ron Boszhard

Tijdens het Televizier-Ring Gala was er een opvallend tussenonsje tussen Ron en Art. Ron was namelijk erg blij met de nominatie van zijn programma. Hierop reageerde hij, nu mag ik vast wel meedoen aan Wie is de Mol. Hierop reageerde Art: "Wie weet hé" Dat zou dus maar 1 ding kunnen betekenen...

Simone Weimans

Ook Simone is een van de mogelijke kandidaten van Wie is de Mol 2018. Tijdens de opnames van Wie is de Mol 2018 heeft zij geen enkele keer het nieuws gepresenteerd. Dit kan toch geen toeval zijn!!?? We zullen er morgen achter komen tijdens de bekendmaking van de deelnemers van Wie is de Mol 2018!!


6 Redenen waarom Diederik de mol is

Met nog maar 4 deelnemers en 1 mol komt de finale van Wie is de Mol 2017 steeds dichterbij. De kans dat je de mol nu juist hebt wordt steeds groter. Of blijft het toch bij de oeroude tunnelvisie. Hieronder 6 redenen waarom Diederik Jekel de mol is van Wie is de Mol 2017

Reden 1

Tijdens de eerste opdracht geeft Diederik aan dat hij opzoek is naar enveloppen. Wat hij daar nog meer over zegt is dat hij zich vooral richt op de grond. Een plek waar de mol leeft. Verder verspreekt hij zich nog. Hij zegt namelijk opzoek te zijn naar bruine enveloppen. Hoe kan hij dat nu al weten..

Reden 2

De titel van de 2e aflevering was 'meegaand'. Diederik was een van de personen die meegaat de auto in. Verder zorgt hij er ook voor dat de andere kandidaten meegaan in de leugen van hem. Daarnaast droeg hij ook een shirt met 'Stop Following Me'. Ook een verwijzing naar de titel

Reden 3

In aflevering 3 slapen Thomas en Diederik beiden op kamer 445. Dit is een kamernummer met dubbele getallen erin. Dit kwam al eerder voor in eerdere afleveringen. Zou dit dan ook een aanwijzing zijn richting Diederik.

Reden 4

Deze aflevering droeg hij ook een shirt met daarop een spruitje. De mol heeft natuurlijk contact gehad met de oud mollen. Nou blijkt dus dat 1 van de oud mollen de bijnaam spruitje heeft.

Reden 5

In iedere afleveringstitel zitten de letters D EN AA. Diederik is een wetenschapper die sowieso het een ander van DNA af weet. Zou deze hint ook weer in de komende aflevering zitten..?

Reden 6

Bij het begin van de test van aflevering 5 zegt art: 'Diederik kan jullie straks uiteraard alles vertellen'. Dus voordat de test is gemaakt verklapt Art al dat hij sowieso doorgaat. Dit duidt natuurlijk op de mol. Die blijft er altijd in zitten.

Nou hierboven genoeg redenen om morgenavond Diederik eens even flink in de gaten te houden!


Thomas Cammaert is de Mol

We zijn al aardig ver gevorderd in het seizoen van Wie is de Mol 2017. Met de vele spannende opdrachten is er veel geld in de pot gekomen. Maar ondertussen is er ook al weer heel wat geld uit de pot zijn gehaald. Hieronder volgen een aantal aanwijzingen waarom Thomas Cammaert de mol is van Wie is de Mol 2017.

Aflevering 1 & 2

Zowel in aflevering 1 als aflevering 2 zijn er 2 gelijke dieren in beeld geweest. In aflevering 1 waren dat 2 eenden, en in aflevering 2 waren dat 2 zeehonden. Het sterrenbeeld van Thomas is dan geen tweelingen maar de betekenis van zijn naam is wel tweeling. Ook in de 2e aflevering maakte Thomas zich verdacht door: "holy MOLy" te zeggen tijdens de kermis opdracht.

Aflevering 3

In aflevering 3 slapen Thomas en Diederik beiden op kamer 445. Dit is een kamernummer met dubbele getallen erin. Dit kwam al eerder voor in eerdere afleveringen. Zou dit dan ook een aanwijzing zijn richting Thomas.
Verder wordt er geld verduisterd tijdens de strandopdracht. Het is net te zien dat Thomas geld wegstopt in zijn zak. Daarnaast vraagt hij ook of hij gezien kan worden. Een super goeie molactie natuurlijk maar wij hebben het gezien.

Aflevering 4

In aflevering 4 was Thomas degene die als laatst de lasso-opdracht uitvoerde. Hierdoor zat hij in de positie om het te verdubbelen. Als mol zijnde wil jij natuurlijk in de positie zitten in plaats van een andere kandidaat.
Ook tijdens de hooibalen opdracht maakt Thomas zich verdacht door direct te zeggen dat hij in het midden wil. Een mol heeft natuurlijk alle kennis van de opdrachten en weet dus waar hij moet zijn om te mollen.

Aflevering 5

In aflevering 5 zorgt Thomas er alweer voor dat hij in de juiste positie zit om het spel te beïnvloeden. Hij zorgt ervoor dat hij de enveloppen mag uitdelen. Hierdoor bepaalt hij ook welke enveloppe hij krijgt.
Tijdens opdracht met posters kwamen er verdacht veel stieren in beeld. Het sterrenbeeld van Thomas is ook een stier.

Het zijn een hele hoop aanwijzingen dat Thomas de mol van Wie is de Mol 2017 is. Maar zoals altijd, niets is wat het lijkt...