Over WIDM

Wie is de mol is een realityspelprogramma dat al sinds 1999 op de Nederlandse televisie verschijnt. Het programma gaat over een groep deelnemers die samen geld moeten verdienen. Echter is er 1 in hun midden (de mol) die dat probeert tegen te werken. Aan de kandidaten om uit te vinden wie de mol is. 

Aan het eind van iedere aflevering maken de deelnemers een test met 20 vragen over de indentiteit van de mol. Degene die de minste vragen goed heeft moet direct naar huis. Naarmate het het spel vordert zitten er steeds minder deelnemers in het spel. Wie in de laatste aflevering de mol ontmaskert krijgt het gehele bedrag uit de pot dat is verdient in het seizoen. 

De eerste 4 seizoenen waren de 10 deelnemers onbekende Nederlanders. Vanaf seizoen 5 doen er alleen nog maar bekende Nederlanders mee. Ieder jaar vertrekt de groep naar een andere bestemming. In ieder continent, met uitzondering van Antarctica is een wie is de mol seizoen opgenomen.

De opnames vinden ongeveer een half jaar van te voren plaats. Er vanuitgaande dat komend seizoen weer rond december/januari/februari wordt uitgezonden. Kunnen we zeggen dat vanaf mei/juni de opnames van wie is de mol 2017 gaan beginnen. 

Wij kijken met veel spanning uit naar het komende seizoen van wie is de mol! Verder zijn we ook zeer benieuwd naar de deelnemers van wie is de mol 2017! Zodra we iets weten, laten we het jullie horen!