Laatste opmerkelijke hints en theorieën & volg het geld voordat je aflevering 8 gaat kijken

Kokosnoten gooien

Merel en Sarah hebben de meeste kokosnoten fout gegooid. Namelijk Merel 4 en Sarah 3.

Bakjes opdracht

Is het zo dat de producent van Wie is de Mol, de Mol de opdracht gegeven heeft om een enveloppe te pakken waarin 2 rode schermen zitten? Het zou namelijk kunnen als er nu niet 2 deelnemer uit zouden gaan, het aantal aflevering niet meer klopt. Maar uiteindelijk is het doel van de Mol wel om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen en hierdoor worden Sarah en Simon verdacht omdat zij allebei €1000,- uit de pot haalden. Wat we ook vaak gezien hebben is dat er in één aflevering meerdere executies plaats vonden.

Biechten

Tijdens het biechten wordt Merel steeds vaker verdacht, terwijl ze aan het begin van het seizoen haast door niemand als Mol werd aangezien. Ook valt op dat Sinan aan het begin van het seizoen als Mol werd gezien door de deelnemers, maar nu door niemand meer.

Volg het geld

Door het geld te volgen, dus wie brengt geld in de pot en wie haalt geld uit de pot kan er achterhaalt worden wie er nou een ‘echte’ kandidaat is en wie de ‘echte’ mol is. In dit geval is Sarah wel erg verdacht…

Meest nutteloze hint

Er is een gemeente in belgie met de naam Mol. In die gemeente zijn in 2016 2 grote laarzen geplaatst, en wie had tijdens de bananenopdracht gele laarzen aan…? Juist, Sinan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *