5 Tips om succesvol de mol te ontmaskeren

Volgende week is het dan zo ver! De eerste aflevering van Wie is de Mol 2019. Hier alvast 5 tips om succesvol de mol te ontmaskeren!

Tip 1: Alle afleveringen kijken

Het belangrijkste is natuurlijk om iedere week op zaterdagavond klaar te zitten voor de nieuwe aflevering. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten, namelijk:

  • Wie saboteert de opdrachten?
  • Wie deelt informatie met elkaar?
  • Welke kandidaten mogen in elkaars molboekje kijken of juist niet?
  • Wie brengt geld in de pot?

Tip 2: Moltalk kijken

Na iedere aflevering is er net zoals in de vorige seizoenen Moltalk. Dit is direct te zien na de aflevering van Wie is de Mol. Dit seizoen wordt weer gepresenteerd door Margriet van der Linden en Chris Zegers. Tijdens Moltalk worden natuurlijk de hints en aanwijzingen besproken net zoals verdachte acties.

Tip 3: De Podcast luisteren

Sinds dit jaar is er wat nieuws! Namelijk de Wie is de Mol Podcast. Hierin wordt inside info en verhalen van achter de schermen gedeeld. Vanaf 6 januari presenteren Annemieke en Rik van de Westelaken dit op www.wieisdemol.nl

Tip 4: Molboekje

Het molboekje voor het seizoen van Wie is de Mol 2019 moet je sowieso aanschaffen. Je kunt het gebruiken om aantekeningen in te maken om zo de Mol van Wie is de Mol 2019 te ontmaskeren. Er zijn verder schema’s te vinden om zaken in bij te houden. Ook zijn alle deelnemers beschreven in het boekje en is er informatie over locatie. Verder zijn er tips and tricks, interviews en leuke weetjes.

Het molboekje is verkrijgbaar bij bol.com voor €14,99

Tip 5: Volg ons op Facebook, Twitter en via deze website

Eén gedachte over “5 Tips om succesvol de mol te ontmaskeren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *