6 Redenen waarom Diederik de mol is

Met nog maar 4 deelnemers en 1 mol komt de finale van Wie is de Mol 2017 steeds dichterbij. De kans dat je de mol nu juist hebt wordt steeds groter. Of blijft het toch bij de oeroude tunnelvisie. Hieronder 6 redenen waarom Diederik Jekel de mol is van Wie is de Mol 2017

Reden 1

Tijdens de eerste opdracht geeft Diederik aan dat hij opzoek is naar enveloppen. Wat hij daar nog meer over zegt is dat hij zich vooral richt op de grond. Een plek waar de mol leeft. Verder verspreekt hij zich nog. Hij zegt namelijk opzoek te zijn naar bruine enveloppen. Hoe kan hij dat nu al weten..

Reden 2

De titel van de 2e aflevering was ‘meegaand’. Diederik was een van de personen die meegaat de auto in. Verder zorgt hij er ook voor dat de andere kandidaten meegaan in de leugen van hem. Daarnaast droeg hij ook een shirt met ‘Stop Following Me’. Ook een verwijzing naar de titel

Reden 3

In aflevering 3 slapen Thomas en Diederik beiden op kamer 445. Dit is een kamernummer met dubbele getallen erin. Dit kwam al eerder voor in eerdere afleveringen. Zou dit dan ook een aanwijzing zijn richting Diederik.

Reden 4

Deze aflevering droeg hij ook een shirt met daarop een spruitje. De mol heeft natuurlijk contact gehad met de oud mollen. Nou blijkt dus dat 1 van de oud mollen de bijnaam spruitje heeft.

Reden 5

In iedere afleveringstitel zitten de letters D EN AA. Diederik is een wetenschapper die sowieso het een ander van DNA af weet. Zou deze hint ook weer in de komende aflevering zitten..?

Reden 6

Bij het begin van de test van aflevering 5 zegt art: ‘Diederik kan jullie straks uiteraard alles vertellen’. Dus voordat de test is gemaakt verklapt Art al dat hij sowieso doorgaat. Dit duidt natuurlijk op de mol. Die blijft er altijd in zitten.

Nou hierboven genoeg redenen om morgenavond Diederik eens even flink in de gaten te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *