Aanwijzingen en Hints die je nog niet wist

Hint 1

Aflevering 2 had als titel “Uitgerekend” Dit kan op Robèrt wijzen.
Nielson zegt na de rekenfout van Robèrt dat hij beter iemand anders kan laten rekenen.

Dit kan ook wijzen op Nikkie en Rick Paul. Zij stonden tijdens een opdracht waarin gerekend moest worden bovenaan en hoefden niet te rekenen.

Hint 2

In Aflevering 1 verscheen er heel kort een grote berg in beeld. Op deze berg staan de letters G I. Zou dit verwijzen naar de Grote Improvisatie show, waarin Rick Paul een vaste gast is?

Hint 3

De foto van alle de kandidaten is ondertussen al een beetje weggezakt bij de meeste mensen. Hier wordt alleen wel een flinke hint weggegeven. Als je goed kijkt is te zien dat het standbeeld wijst naar Nielson & Merel.

Hint 4

Niels verlaat de kamer voor 250 euro. Hij wilt dat de andere twee kandidaten in zijn kamer de informatie aan hem doorgeven. Dit kan een goede dekmantel zijn. Zo lijkt het of hij geld verdiend maar als de andere twee kandidaten lang blijven zitten gaat er juist geld uit de pot.

Hint 5

Merel maakt zichzelf erg verdacht op het moment dat er gevraagd wordt hoeveel honden ze heeft. Ze steekt hierop 2 vingers in de lucht. Maar zodra Sarah bij haar komt zegt Merel ‘nee natuurlijk niet’ Het is maar 1 hond….

Denk je nou bij het lezen van deze tips; hier mist iets, of heb je een hele goede aanwijzing richting de mol. Mail ons dan op info@wieisdemol-2019.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.

Vergeet ook niet het molboekje alsnog aan te schaffen want hierin staan ook Hints en Aanwijzingen in verwerkt!

2 gedachten over “Aanwijzingen en Hints die je nog niet wist”

  1. Hint 1 kan ook slaan op Merel: zij stuurde er veel op aan om door te gaan naar een andere vraag. Ze was snel uitgerekend.

    Hint 4 “hij wilt” moet zijn ‘hij wil’.

    Merel lijkt veel meer geld op te halen dan € 250. De tijden die in beeld kwamen bij de opdracht met de laserstralen wekken de indruk dat zij heel veel tijd heeft kunnen besteden aan het verduisteren van geld.

    Merel wil nadenken over wat ze doet met haar joker/vrijstelling. Ze plaatst deze in de wachtkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *