BREAKING: kandidaten bekend!

Naar alle waarschijnlijkheid zullen de volgende kandidaten meedoen aan Wie is de Mol 2017!

Zoals we weten gebruikt iedereen in het buitenland minder zijn mobiele telefoon en dus ook socialmedia. Aan de hand van socialmedia (twitter) hebben wij kunnen concluderen dat de volgende kandidaten hoogstwaarschijnlijk meegaan doen aan het wie is de mol seizoen van 2017!

Zoals ieder jaar zijn de opnames van Wie is de Mol rond mei en juni bezig. Aangezien Art Rooijakkers 14 juni weer in Den Haag moet zijn. Zullen de opnames voor die dag al klaar zijn. Dat betekend dus ook dat Art niet in zijn eentje op reis is gegaan. Er zullen naar alle waarschijnlijkheid weer 10 kandidaten deelnemen aan Wie is de Mol 2017 net zoals in de jaren hiervoor.

Maar wie zijn deze kandidaten?

Op basis van de twitteraccounts van Art, Diederik Jekel, kandidatencoach Karin en Stijn van Vliet kunnen we met zekerheid zeggen dat de opnames bezig zijn. De laatste tweet van Art Rooijakkers werd op 8 mei geplaatst. Verder heeft Karin haar stem sinds 16 mei niet meer hebben laten horen op de radio. Daarnaast heeft Diederik Jekel voor het laatst getweet op 13 mei. Als je terugkijkt in de geschiedenis van de tweets van Diederik is dit een hele aparte stop, hij tweet “normaal” veel vaker. Ook Stijn van Vliet die onlangs nog een enorme hit gescoord heeft met de boyband Side 2 Side zie je niet bij de interviews die gehouden worden.

Dus met zekerheid durven wij te zeggen dat Stijn van Vliet en Diederik Jekel mee zullen doen aan Wie is de Mol 2017!

Wij blijven goed zoeken naar de andere kandidaten die meedoen aan volgend seizoen van Wie is de Mol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *