Hint en aanwijzingen aflevering 4 en een bizarre waarneming!

Hieronder hebben de hints en aanwijzingen van aflevering 4 samengevat. Ook is er iets opmerkelijks gebeurd deze aflevering wat je kijk op Wie is de Mol zeker gaat veranderen.

Hint 1

Is dit een verwijzing naar de Mol. Op het moment dat Robert uit de lift stapt staat er op het led scherm van de lift lom. Als je dit omdraait staat er MOL.

Robert is de Mol

Hint 2

‘Drukker worden’ was de titel van aflevering 4. Dit kan naar een aantal zaken verwijzen:

  1. Toen Robert de lift uit stapte werd het drukker
  2. Jamie was tijdens de eerste opdracht veel drukker dan normaal
  3. Merel zak als eerst in de kamer bij de lift, en toen werd het alleen maar drukker

Hint 3

Niels was tijdens de koffie opdracht erg fanatiek. Alleen viel het ons op dat iedere keer dat er een rood scherm kwam Niels daarbij betrokken was

De blunder

Het montageteam van Wie is de Mol 2019 heeft een enorme blunder gemaakt die door enkele mensen is opgevallen. Tijdens de balkon scène is te zien dat niet alle balkons gelijk zijn in de zelfde rij. Het perspectief van dit balkon is heel erg anders dan dat van de balkons erboven.

Blunder montage team Wie is de Mol

Zowel de schaduw is anders, maar ook heel het perspectief. Het lijkt alsof dit balkon uit de meest rechter kolom van balkons is gekopieerd. Zou dit dan betekenen dat wij als kijker ook altijd onder het motto van ‘niets is wat het lijkt’ te vallen…? Zijn er in de afgelopen seizoen de beelden ook zo erg aangepast? Waarom zouden de productie dit doen? Wat zouden ze willen verbergen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *