Opzoek naar de kandidaten van wie is de mol 2017

Terwijl het wie is de mol seizoen van 2016 nog niet eens is afgelopen is zijn de voorbereidingen van het seizoen 2017 al in volle gang. De voorbereidingen voor het wie is de mol seizoen 2017 waren al bezig voordat het seizoen 2016 al begonnen was. Er wordt al flink gezocht naar nieuwe kandidaten.

Sinds dit seizoen is oud wie is de mol kandidaat Karin de Groot kandidaten begeleider in Wie is de Mol?. Karin de Groot onder andere bekend van het televisieprogramma Spoorloos. Ze heeft de journalistiek opleiding gevolgd in Tilburg. Daarna startte ze met werken bij de NCRV en in 1995 stapte ze over naar de KRO. In het jaar 2011 deed Karin mee met het elfde seizoen van Wie is de Mol?. Ze hield het vol tot aflevering 10.

Per toeval kwam Karin op de plek van kandidaten begeleider. Karin ging samen met Art Rooijakkers op kraamvisite bij Jan Peter Pellemans (JP). Art vertelde dat JP zou stoppen als kandidatenbegeleider. Karin reageerde hierop dat ze het beste een oud-kandidaat konden nemen. Hierbij had ze niet in de gaten dat zij misschien wel de geschikte kandidaat zou zijn voor die rol.

Ondertussen heeft JP haar heel wat wijze lessen bijgebracht. Het werk als kandidatenbegeleider bevalt Karin er goed maar ook wel erg zwaar. Het huidige seizoen van 2016 is nog niet afgelopen maar de opnames gelukkig al wel. Hierdoor kan zij zich alvast gaan focussen op de kandidaten voor het komende Wie is de Mol? seizoen van 2017.

Net als Karin de Groot die al bezig is met voorbereidingen voor het Wie is de Mol seizoen 2017, zijn wij hier ook al druk bezig om deze website helemaal ready te maken voor het volgende Wie is de Mol seizoen. Heb je nou ideeën hoe wij deze website tot een succes kunnen maken? Mail dan naar info@wieisdemol-2019.nl

Metro

Karin de Groot Wikipedia

3 gedachten over “Opzoek naar de kandidaten van wie is de mol 2017”

    1. Fleur Agema, Maryam Hassouni, Sandra van Nieuwland / Hanna Obbeek, Halina Reijn, Tessa Schram, Thomas Dekker, Jesse Klaver, Theo Maassen, Andy van der Meyde, Johnny de Mol / Nils Verkooijen.

      Locatie: voormalig Joegoslavië. (Islamitische gebieden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *