Wie is de mol parodie gaat door onder nieuwe naam

De parodie op Wie is de Mol?, moet van naam veranderen. Dat heeft de AVRO laten weten aan de producent van de parodie op Wie is de Mol. De nieuwe naam is: “een mol in…”

De parodie op Wie is de Mol, Wie is de Mol? Inc. mag niet meer zo heten van de AVROTROS. De makers van de parodie hebben zondag aangegeven de naam te veranderen in “een mol in…”. De makers van dit onofficiële spelprogramma maken het mogelijk voor niet bekende Nederlanders om mee te spelen in een Wie is de Mol spel. De AVROTROS deed moeilijk over de muziek en het logo dat “een mol in…” gebruikte. De producent van Wie is de Mol, IDTV, heeft dus Wie is de Mol? Inc. verboden om langer gebruik te maken van hun logo, muziek en naam van het televisie programma.

Het spel werkt precies hetzelfde als het echte Wie is de Mol spel. Je gaat samen met tien andere kandidaten op avontuur in Nederland. Dit alles wordt gefilmd en later uitgezonden via hun Youtube kanaal. Je zit net zoals in het echte Wie is de Mol? spel 24 uur per dag met elkaar opgescheept. Je eet samen, je slaapt samen, je reist samen. Alleen is dit niet voor 20-30 dagen maar voor maar één week. Overdag krijgen de deelnemers opdrachten die ze moeten uitvoeren en nadat enkele van deze opdrachten zijn uitgevoerd krijgen de deelnemers een test met vragen over de identiteit van de mol. Degene met de minsten juiste antwoorden moet ‘naar huis’ Aangezien je wel hebt betaald voor een volledige week mag je nog wel bij de rest van de opnames blijven. Het 3e seizoen is al in volle gang en komend weekend 5 maart is de finale van “Een mol in Roosendaal”

Showbizznetwork

“Een mol in….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *