Thomas Cammaert is de Mol

We zijn al aardig ver gevorderd in het seizoen van Wie is de Mol 2017. Met de vele spannende opdrachten is er veel geld in de pot gekomen. Maar ondertussen is er ook al weer heel wat geld uit de pot zijn gehaald. Hieronder volgen een aantal aanwijzingen waarom Thomas Cammaert de mol is van Wie is de Mol 2017.

Aflevering 1 & 2

Zowel in aflevering 1 als aflevering 2 zijn er 2 gelijke dieren in beeld geweest. In aflevering 1 waren dat 2 eenden, en in aflevering 2 waren dat 2 zeehonden. Het sterrenbeeld van Thomas is dan geen tweelingen maar de betekenis van zijn naam is wel tweeling. Ook in de 2e aflevering maakte Thomas zich verdacht door: “holy MOLy” te zeggen tijdens de kermis opdracht.

Aflevering 3

In aflevering 3 slapen Thomas en Diederik beiden op kamer 445. Dit is een kamernummer met dubbele getallen erin. Dit kwam al eerder voor in eerdere afleveringen. Zou dit dan ook een aanwijzing zijn richting Thomas.
Verder wordt er geld verduisterd tijdens de strandopdracht. Het is net te zien dat Thomas geld wegstopt in zijn zak. Daarnaast vraagt hij ook of hij gezien kan worden. Een super goeie molactie natuurlijk maar wij hebben het gezien.

Aflevering 4

In aflevering 4 was Thomas degene die als laatst de lasso-opdracht uitvoerde. Hierdoor zat hij in de positie om het te verdubbelen. Als mol zijnde wil jij natuurlijk in de positie zitten in plaats van een andere kandidaat.
Ook tijdens de hooibalen opdracht maakt Thomas zich verdacht door direct te zeggen dat hij in het midden wil. Een mol heeft natuurlijk alle kennis van de opdrachten en weet dus waar hij moet zijn om te mollen.

Aflevering 5

In aflevering 5 zorgt Thomas er alweer voor dat hij in de juiste positie zit om het spel te beïnvloeden. Hij zorgt ervoor dat hij de enveloppen mag uitdelen. Hierdoor bepaalt hij ook welke enveloppe hij krijgt.
Tijdens opdracht met posters kwamen er verdacht veel stieren in beeld. Het sterrenbeeld van Thomas is ook een stier.

Het zijn een hele hoop aanwijzingen dat Thomas de mol van Wie is de Mol 2017 is. Maar zoals altijd, niets is wat het lijkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *