Potentiële kandidaten Wie is de Mol 2019

Nog meer potentiële kandidaten Wie is de Mol 2019. Via social media analyse hebben we nog DRIE potentiële kandidaten gevonden.

Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn is ook nieuwspresentatrice bij Hart van Nederland bij SBS6. Maar ze was ook te horen bij Radio 2. Verdacht is dat ze sinds 15 mei niet meer op de radio te horen was. Dit is natuurlijk precies het moment dat de opnames van Wie is de Mol 2019 bezig waren. Misschien is zij dus wel een van de potentiële kandidaten van WIDM2019.

Carmen Verheul

Carmen Verheul is ook een nieuwspresentatrice. Ze begon al op 13 jarige leeftijd bij een jongerenprogramma bij Radio Weesp. Ze is verder nieuwslezeres geweest bij Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. Sinds 2010 is ze nieuwslezeres bij Radio 2. Na haar vakantie was ze eigenlijk direct weer vertrokken. Haar collega Gerard Ekdom heeft het er ook over gehad tijdens zijn radioshow. Hij verdenkt haar nu al van deelname aan Wie is de Mol 2019

Thomas Erdbrink

Thomas Erdbrink is een Nederlandse journalist. Sinds 2002 werkt hij als correspondent in Teheran (Iran). Hij heeft voor onder andere NOS, Nieuwsuur als NRC Handelsblad gewerkt. In 2016 heeft hij een seizoen zomergasten gepresenteerd. In Mei/Juni is niets van hem vernomen op televisie/radio of social media. Dit is natuurlijk erg verdacht en maakt hem een potentiële kandidaat van Wie is de Mol 2019.

Lees hier welke potentiële kandidaten nog meer kunnen mee doen aan komend seizoen.

Ennn kan je nou niet wachten op het komende seizoen. Koop hier het Wie is de Mol bordspel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *