Potentiële kandidaten Wie is de Mol 2019 & Locatie

Welke potentiële kandidaten zullen dit jaar mee doen?? Wij zijn alvast opzoek gegaan. Ook de locatie van Wie is de Mol 2019 is zo goed als bekend!

Potentiële kandidaten

De manier om erachter te komen wie potentiële kandidaten van Wie is de Mol 2019 is om de social media accounts van een aantal bekende Nederlanders in de gaten te houden. De volgend 4 personen vielen ons erg op en zouden misschien wel kandidaat of mol kunnen zijn in het Wie is de Mol seizoen 2019.

Bart Meijer

Bart Meijer is presentator van zowel het klokhuis als de beste vriendenquiz. Hij is geboren in 1982 in Haarlem en van hem is niets te vinden op social media en televisie van 13 mei tot 17 juni.

Lars Gierveld

Lars Gierveld is een van de presentatoren van het programma RAMBAM. Daarvoor heeft hij 8 jaar een media-organisatie gerund. Tussen 13 mei en 5 juni is er een complete mediastilte geweest bij hem.

Rick Paul van Mulligen

Rick Paul is acteur en comedian bij de grote improvisatieshow. Tussen 15 mei en 7 juni had hij opnames in Indonesië. Alleen bleek dat al in april geweest te zijn. Dit maakt hem natuurlijk erg verdacht.

Merel Westrik

Merel Westrik is presentatrice bij RTL nieuws. Bijzonder is dat zij geen social media accounts heeft. Het viel ons wel op dat zij rond mei/juni niet op televisie te zien was.

Locatie

Rik van de Westelaken is dit jaar weer de presentator van Wie is de Mol. In de periode van mei tot juni wordt vaak het seizoen al opgenomen, terwijl het helaas pas aan het begin van 2019 wordt uitgezonden. Voor ons dus nog eventjes wachten. Tijdens de opname periode is Rik van de Westelaken gespot in Colombia. Dit is waarschijnlijk 1 van de locatie(s) waar het seizoen 2019 van Wie is de Mol zich af gaat spelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *