Rik van de Westelaken weet NIET wie de Mol is

Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken, de presentator van het aankomende seizoen van Wie is de Mol, weet niet wie de Mol is. Afgelopen jaren heeft Art Rooijakkers met succes het programma gepresenteerd. Dit heeft hij erg goed gedaan al die jaren. Het is namelijk nooit opgevallen dat hij op een bepaalde manier naar de Mol keek of de Mol aansprak.

Rik van de Westelaken heeft dit seizoen ervoor gekozen om de identiteit van de Mol ook geheim te houden voor hem. Hierdoor weet Rik ook niet wie dit jaar de Mol is. In de telegraaf zei Rik het volgende: ”
Er is mij veel aan gelegen dat het een mooi seizoen gaat worden. Daarom wilde ik, geheel tegen mijn natuur in, niet van tevoren weten wie de mol is. Het is al spannend genoeg “

Rik heeft natuurlijk ook met oud presentator Art Rooijakkers gesproken om zich goed te kunnen voorbereiden. Hierover zei Rik het volgende:
“Ik wil de fans niet teleurstellen. Met Art heb ik het erover gehad, hij raadde me aan vooral mezelf te zijn in deze rol.”

Aankomende zaterdag gaan we van start met aflevering 1! Wij kunnen niet wachten om opzoek te gaan naar de eerste hints & aanwijzingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *