Ruben van der Meer weigerde mee te doen met Wie is de Mol? & Expeditie robbinson

Ruben van der Meer is een bekend cabaretier en acteur in Nederland. Hij is vooral bekend van het cabaretprogramma De Lama’s. Van 2004 tot 2008 speelde hij daarin mee.

Ruben van der Meer
Ruben van der Meer

Ruben van der Meer is bekend geworden door een videoclip die hij had opgenomen met Hakkûhbar. Dit was een parodie op het bekende liedje “Gabbertje”. Nadat Ruben een acteeropleiding volgde in New York ging hij daarna door bij De Acteerstudie in Den Haag. Verder speelt Ruben van der Meer in veel films mee. In deze films heeft hij vaak een bijrol en staat hij niet heel erg op de voorgrond. Zelfs dit jaar heeft hij al enkele rollen vervuld waaronder in “De zevende hemel” (deze film moet nog uitkomen).

Ruben van der Meer niet in Wie is de Mol & Expeditie Robinson

Ruben van der Meer is dus al met al een zeer bekende Nederlander. Zowel van televisieprogramma’s als van bekende films. Dit zou dus een van de ideale kandidaten zijn voor televisieprogramma’s zoals Wie is de Mol? & Expeditie Robinson. Hij is zeker al 1 keer voor beide programma’s gevraagd en beide keren was zijn antwoord “nee”. Laatst had Ruben een interview met het Veronica Magazine. Hierin vertelde Ruben “Ik ga liever 3 weken met mijn gezin op vakantie” Hij gaf ook aan dat het allemaal heel leuk op zo’n eiland maar ondertussen staan er wel de hele tijd camera’s op je neus gericht. Ga dan maar een genieten.. Als Ruben van der Meer zou mogen kiezen tussen Expeditie Robinson en Wie is de Mol?, dan kiest hij toch voor Wie is de Mol?!!! Dit komt doordat er in dit programma meer luxe zit. Tijdens Wie is de Mol? hoef je namelijk niet zelf opzoek naar je eten. Verder staat er ook aan het einde van de dag er een heerlijk diner en meestal een luxe hotelkamer voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *