Wie is de mol Vlaanderen

Voor alle molloten die niet zonder wie is de mol kunnen is er voor hen Wie is de Mol Vlaanderen. Sinds 13 jaar wordt dit weer uitgezonden op de Belgische televisie. Het middel om de tijd te overbruggen tussen Wie is de Mol 2016 en Wie is de Mol 2017.

Nu het Wie is de Mol seizoen 2016 is afgelopen is het natuurlijk wel een domper geweest afgelopen zaterdag. Er was geen Wie is de Mol op tv. Over een jaar begint pas het volgende seizoen Wie is de Mol 2017. Gelukkig wordt op dit moment in België het vierde seizoen van Wie is de Mol Vlaanderen uitgezonden!

Ontstaan

Na 13 jaar is het voor de inwoners van Vlaanderen weer zover. Het Wie is de Mol programma voor hun werd al 13 jaar niet meer uitgezonden. In 1999, 2000 en voor het laatst in 2003 werd Wie is de Mol in Vlaanderen uitgezonden. De eerste 3 seizoenen werden uitgezonden door het toenmalige TV1. Dit programma werd toen gepresenteerd door Michiel Devlieger. De producent Worstijnvis was toen van plan om netzoals hun andere televisieprogrammas maximaal 2 seizoenen uit te zenden. Alleen bleek Wie is de Mol Vlaanderen zo’n succes dat er voor deze keer er toch een derde seizoen werd geproduceerd. Daarna zou er geen Wie is de Mol meer in Vlaanderen uitgezonden worden.

Groen licht

Echter lag in 2013 het programma weer op tafel bij Vier een andere omroep. Helaas kwam in 2014 het bericht van Devlieger dat de kans op een vierde seizoen er klein was. Maar op 22 juni 2015 werd alsnog bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen gemaakt ging worden! De opnames zouden al in november 2015 starten. Verder was alleen nog toestemming nodig van de oorspronkelijke makers, maar die gaven groen licht rond december 2015!

Uitzendingen

Dus sinds 1 februari 2016 wordt er in België na 13 jaar weer een Wie is de Mol seizoen uitgezonden! De presentator van dit seizoen is Gilles De Coster, winnaar van de slimste mens in 2013. Voor de echte molloten die niet zonder Wie is de Mol kunnen, is er nu dus Wie is de Mol Vlaanderen. Alle gemiste afleveringen kunnen worden teruggekeken op Vier.be. Het seizoen is nog in volle gang dus er zijn geen grote spoilers. Dit seizoen speelt zich af in Argentinië.
Wie is de Mol Vlaanderen is dus een ideale brug naar het volgende Wie is de Mol seizoen van 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *