Wie is de Mol 2018 Social Media Analyse

Iedere jaar gebeurd het weer; kandidaten van Wie is de Mol laten vroegtijdig van zich horen op social media. Hierdoor is al snel te voorspellen wie wanneer gaat afvallen.

Vorige jaren

Voor het 5e jaar op rij is er door het AD een social media analyse gedaan over de kandidaten van Wie is de Mol. In de 4 jaar hiervoor waren er altijd deelnemers die vroegtijdig weer online gingen op social media. Hierdoor is het natuurlijk makkelijk af te leiden dat zij niet de mol zijn maar een ‘gewone’ kandidaat. Het is ook wel lastig voor de kandidaten om niets van zich te laten horen op social media aangezien zij regelmatig dingen op facebook/snapchat/instagram posten.

Social media dit jaar

Ook dit jaar is het gebruik van social media door Wie is de Mol kandidaten bijgehouden met een hele handige tool. Hierdoor was het erg makkelijk om bij te houden of alle deelnemers zich stil hielden op de verschillende platforms. Dit jaar is het dan ook eindelijk gelukt. Geen van allen heeft iets van zich laten horen. Er was voor hen allemaal een socialmedia stilte van 3,5 week.

Hints

Met de socialmedia stilte van 3,5 week is het erg lastig te achterhalen wie dan de vroegtijdige deelnemers zijn die afvallen. Maar gelukkig is er nog wel wat uit de posts te halen van de deelnemers. De opnames liepen tot 9 juni dus tot die dag zou niemand iets van zich mogen laten horen. Een erg opmerkelijk bericht kwam van de actrice Loes Haverkort. Zij poste namelijk op instagram op 9 juni dat ze op vakantie was. Dit was natuurlijk niet een camping in Nederland.

@Loeshaverkort

Het is bijna onmogelijk als de opnames van Wie is de Mol 2018 eindigen op 9 juni; dat zij dan direct op vakantie gaat. Dat zou allemaal wel heel erg strak gepland zijn. Dus óf ze is de mol en ze wist dat ze op 9 juni klaar was en direct vanuit de eindlocatie door kon reizen. Of ze was al erg vroeg afgevallen en had daarom tijd om vroegtijdig op vakantie te gaan. En wat doet iedereen tegenwoordig op vakantie; juist ja een foto van het zwembad op instagram posten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *